coronavirus

Polinyà aprova per unanimitat un conjunt de mesures per ajudar i protegir el comerç local

El ple extraordinari ha donat llum verda a l'ampliació d'un 100% de les terrasses de bars i restaurants

per Sergi Baixas, 11 de maig de 2020 a les 19:12 |
L'Ajuntament aprova un conjunt de mesures per protegir el comerç local | YT
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dilluns 11 de maig en ple extraordinari, l'Ajuntament de Polinyà ha aprovat per unanimitat un conjunt de modificacions a les ordenances municipals, per beneficiar i protegir el comerç local en el marc de la prorrogació de l'estat d'alarma arran de la crisi del coronavirus. Aquestes modificacions permetran l'ampliació de fins a un 100% de les terrasses dels bars i restaurants del municipi per tal d'assegurar el compliment de les distàncies de seguretat dictaminades per les autoritats sanitàries evitant alhora que perdin capacitat comercial.

Per altra banda, també s'ha aprovat la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de les taxes per la utilització del domini públic municipal per tal d'establir, durant el 2020, un 50% de bonificació als quioscos i a les parades del mercat setmanal i l'exempció de pagament de la tarifa per ocupació de l'espai municipal amb taules i cadires amb finalitat lucrativa que afecta principalment a les terrasses de bars i restaurants.
 

Participació