Els barris insten l'Ajuntament a destinar els pressupostos de les festes majors a la Covid-19

Associacions veïnals dels barris de Sabadell reclamen que els diners de les celebracions es recondueixin a fer front a les conseqüències de la crisi del coronavirus

La FAVSabadell es mostra comprensiva davant la greu situació causada per la crisi del coronavirus
La FAVSabadell es mostra comprensiva davant la greu situació causada per la crisi del coronavirus | FAVSabadell
NacióSabadell
11 de maig del 2020
Actualitzat el 12 de maig a la 13:01h
La Federació d'Associacions Veïnals (FAV) de Sabadell insta l'Ajuntament a no celebrar les festes majors dels barris programades pel 2020 i destinar les habituals subvencions d'aquestes celebracions a la lluita contra la pandèmia. Fa dues setmanes, l'AAVV Can Rull va donar els 3.000 euros del pressupost de la festa major del barri a l'Hospital Parc Taulí.

En un comunicat, la FAVSabadell es mostra comprensiva davant la "greu situació" arran de la crisi sanitària i social de la Covid-19 i que ha provocat centenars de morts i milers de contagiats a la ciutat vallesana. Així doncs, "per respecte als difunts i davant la incertesa" de l'evolució de la situació, es decanten per cancel·lar les festes majors dels barris i emprar aquests diners per pal·liar les conseqüències del coronavirus. Les associacions veïnals dels barris que signen el comunicat són: l'Eixample; Rambla-Creueta; Sol i Padrís; Nostra Llar; Rambla-Centre; La Creu Alta; Can Puiggener; Ca n'Oriac; Can Deu; La Plana del Pintor; El Torrent del Capellà; Torreguitart; La Concordia; Can Llong; Can Rull; Gràcia; Els Merinals; Campoamor; Espronceda; Les Termes; Torre-Romeu; i el Poble Nou de la Salut.