Arriben les 370 tauletes comprades per l'Ajuntament per lluitar contra la bretxa digital de l'alumnat

L'Ajuntament ha destinat 80.000 euros a aquests dispositius que es complementaran a la remesa entregada prèviament per la Generalitat

Les tauletes de l’Ajuntament es destinaran a infants d’entre 3r i 5è de primària
Les tauletes de l’Ajuntament es destinaran a infants d’entre 3r i 5è de primària | Ajuntament de Sabadell
NacióSabadell
11 de maig del 2020
Actualitzat el 12 de maig a les 8:48h
L'Ajuntament de Sabadell ja ha rebut les 370 tauletes que es repartiran entre l'alumnat de la ciutat que ho necessiti perquè pugui seguir el curs escolar durant la pandèmia del coronavirus. En total, el consistori ha destinat una partida de 80.000 euros per a la compra d'aquests dispositius equipats amb internet que complementaran el miler d'aparells que ja ha entregat la Generalitat a l'administració local del municipi vallesà. Demà es prepararan els lots per cada escola i dimecres 13 de maig, es farà el repartiment.

Les tauletes de l’Ajuntament es destinaran a infants d’entre 3r i 5è de primària a partir de les demandes de necessitats enviades durant les últimes setmanes per part dels centres educatius. Per la seva banda, les unitats del Govern es distribuiran prioritzant infants i adolescents de centres de màxima complexitat, com també els estudiants de la ciutat en situació de dificultat que cursa estudis de 6è de primària, 4t d’ESO, Batxillerat i cicles formatius, ja que es tracten de cursos en què es canvia d’etapa educativa. Tot i que també es cobrirà la necessitat d’altres cursos intermedis.

Els dispositius facilitats als estudiants es consideren un préstec durant el període de confinament i s’hauran de retornar als respectius centres educatius quan es puguin reprendre les classes.