GRÀFIC Reducció de més d'un centenar de pacients i més d'una seixantena d'altes al Taulí al maig

Han mort 11 persones en aquesta primera setmana del mes

L'Hospital Parc Taulí de Sabadell, a vista d'ocell
L'Hospital Parc Taulí de Sabadell, a vista d'ocell | Juanma Peláez
08 de maig del 2020
Actualitzat a les 19:42h
El passat divendres, 30 d'abril, l'Hospital Parc Taulí tancava el mes amb l'últim pacient amb coronavirus a l'Hotel Verdi, 1.269 altes -també les domiciliàries- i 201 ingressats. Una setmana després, i segons dades facilitades pel mateix centre, hi ha hagut 107 persones curades i 67 usuaris menys. 

Així, en total ja hi ha 1.376 que han superat la Covid-19 i 134 pacients ingressats, i això que en les últimes 24 hores hi hagut una nova entrada a l'UCI -n'hi ha 13-, cosa que no es veia des del 17 d'abril.    

Curiosament, aquest dijous, es va produir el mateix en l'apartat d'usuaris a planta. Va haver-hi un increment de tres, arribant a 140. Una pujada que des de l'11 d'abril que no es produïa. 
 


L'UCI ha estat una de les àrees que ha experimentat una notable baixada de la pressió aquesta primera setmana de maig. Si divendres passat hi havia 32 persones, aquest divendres n'hi ha 13, 19 menys, és a dir, una disminució del 40% en set dies.

En total a l'Hospital Parc Taulí ja hi ha deu vegades més de persones que han rebut l'alta que ingressades per coronavirus. 

En relació a les defuncions, des del passat dilluns i fins aquest divendres, se n'han registrat 11 i se n'han acumulat 337. Una registrada en les últimes 24 hores, un fet que només s'havia produït en dues ocasions, el dies 2 i 23 d'abril