MAPA Els talls viaris a Sabadell per prioritzar el vianant el cap de setmana de La Salut

En total n'hi haurà set repartits per Ca n'Oriac, la Concòrdia, el Centre, la Creu Alta, la Creu de Barberà i l'Eixample

Un dels eixos viaris de Sabadell, tallats
Un dels eixos viaris de Sabadell, tallats | Juanma Peláez
NacióSabadell
07 de maig del 2020
Actualitzat el 08 de maig a les 16:25h
Aquest cap de setmana a Sabadell tornarà a ser llarg. Si el passat va ser divendres, Primer de Maig, aquest ho serà dilluns, per la celebració de La Salut. Així, i davant la sortida de la població per franges horàries, l'Ajuntament ha ampliat els talls d'eixos viaris per afavorir els vianants. 

Així, a les zones ja delimitades d'aquests quatre eixos -Avinguda Matadepera, Concòrdia i Creu de Barberà i Passeig i la Rambla-, una mesura que el consistori va fer una bona valoració, s'hi sumaran uns altres tres: a la Creu Alta, l'Eixample i la Creu de Barberà. 

Concretament, al carrer Sant Miquel, entre la plaça dels Usatges i la plaça de Carrasco i Formiguera; als carrers de Sant Sebastià i Salvany, entre la carretera de Barcelona i el carrer de Sol i Padrís, i al carrer de l’Església Romànica, entre la Ronda de Santa Maria i carretera de Barcelona.


Una altra de les iniciatives visuals que també s'impulsaran serà la senyalització específica al paviment de vorera a eixos de les diferents zones, per recomanar a la ciutadania que camini pel costat dret, de manera que es garanteixi la distància entre persones. 

S’estendrà per més de 75 carrers distribuïts als set districtes, incloent-hi les principals vies dels diferents barris. En total es pintaran 940 símbols, abraçant una longitud total de 44,4 quilòmetres. A partir d'aquest dijous a la nit es començaran a instal·lar.