L'Hotel Verdi tanca com a extensió del Taulí però es mantindrà com alternativa

El passat 2 de maig va abandonar les instal·lacions el darrer pacient

L'hotel que es troba a l'Eix Macià
L'hotel que es troba a l'Eix Macià | Catalonia Hotels
05 de maig del 2020
El Gran Hotel Verdi, que el passat 24 de març es va medicalitzar per acollir pacients amb coronavirus, ha tancat com a servei d'aquesta nova faceta, després que el passat dissabte es donés la darrera alta. Tal com ha indicat el Departament de Salut romandrà tancat "però preparat per si cal obrir-lo d'immediat". 

D'aquesta manera, malgrat la rebaixa de la pressió per la pandèmia, Salut vol mantenir alternatives per si fos necessari disposar de llits. En el cas de l'hotel sabadellenc, situat a l'Eix Macià, disposa de 172 habitacions.  L'Hospital Parc Taulí, a través d'una piulada, ha agraït la feina de la seixantena de professionals que han treballat en aquest atípic emplaçament i a la cadena Catalonia Hotels, a la qual pertany el Verdi.  

35 dies fent d'hospital

El passat 29 de març, el Gran Hotel Verdi passava acollir pacients amb la Covid-19 i el 2 de maig, és a dir, 35 dies després, s'ha quedat sense cap pacient. Un fet que es podia preveure, ja que la darrera setmana d'abril va baixar de la desena i des del 14 d'abril ha anat reduint usuaris -només dos dies, el 16 i el 19 es va quedar igual que 24 hores enrere-.

En aquesta trentena de dies que ha actuat com a servei, l'hotel va arribar a tenir 114 ingressats, el pic màxim que es va produir el 8 d'abril.