Un euro a la lluita contra el coronavirus per canviar la factura de l'aigua del paper al format digital

Aigües de Sabadell donarà un euro al projecte #JoEmCorono

Un acte a l'Aula de l'Aigua d'Aigües Sabadell
Un acte a l'Aula de l'Aigua d'Aigües Sabadell | Aigües Sabadell
NacióSabadell
05 de maig del 2020
Aigües Sabadell s'ha sumat a les iniciatives per lluitar contra el coronavirus i la companyia ha impulsat una campanya per recollir fons. Ho farà amb una iniciativa que també té un rerefons ambiental. Per cada client que es passi a la factura digital donarà un euro a l'assaig clínic de #JoEmCorono.  

Actualment, més de 29.600 clients del Grup CASSA ja disposen d’aquesta modalitat de factura, més sostenible que la tradicional en paper i també més ràpida i segura. Amb aquesta iniciativa, a més d'aportar el seu gra de sorra en la lluita contra la pandèmia, també busca conscienciar sobre la importància de reduir la petjada en el medi ambient, promovent hàbits sostenibles com la reducció del consum de tinta i paper.

Ha creat una pàgina web, en la qual s'actualitzarà el marcador amb els usuaris que s'han passat aquest format. Per tal que es pugui fer la transició al online es pot fer bé des de l’oficina virtual o bé trucant als telèfons especials d’atenció telefònica durant l’estat d’alarma -639 37 32 65 / 627 17 32 99 / 639 37 62 16 / 646 98 33 07 / 627 17 78 99-.

La iniciativa #JoEMCorono està encapçalada per l'equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i pretén recaptar fons per a la recerca contra el coronavirus. Ja ha superat els 2,1 milions d'euros recaptats.