coronavirus

GRÀFICS Abril tanca amb més de 1.100 denúncies per incomplir l'estat d'alarma

Entre març i abril, de mitjana, s'han interposat 37 cada dia

per Albert Hernàndez , 5 de maig de 2020 a les 08:00 |
Un dels vehicles de la flota de la Policia de Sabadell | Albert Hernàndez
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La desescalada del confinament amb l'impuls de diverses mesures per flexibilitzar-lo no s'està traduint en una relaxació de les denúncies interposades per la Policia Municipal de Sabadell. L'abril, quan ha començat aplicar-se certa tolerància com ara amb la sortida dels nens, s'ha tancat amb 1.144 sancions.  

Pràcticament el mateix nombre que quan es va arribar al primer mes de l'activació de l'estat d'alarma, que va entrar en vigor el passat 14 de març: 1.240.


Així, a l'abril diàriament, de mitjana, s'han notificat 38. Una mica menys d'una que amb el primer mes de l'activació d'aquesta situació excepcional. 
 

Curiosament, per Sant Jordi es van superar les 1.500 denúncies, concretament les 45 interposades durant l'atípica jornada va elevar la xifra total a 1.516. Durant aquest quart mes de l'any, s'ha registrat el tercer dia amb més nombre, 72 l'11 d'abril.

Per contra, també s'han produït de les xifres més baixes 10, 13 i 19, i fins i tot l'1 d'abril només es van interposar tres, el mínim fins al moment. De mitjana, entre març i abril n'hi han hagut 37.  

Gairebé 650 denúncies al març

En els 18 dies de març d'aquesta situació excepcional, s'han acumulat 647 multes, cosa que ha rebaixat la mitjana a 36 diàries. Tanmateix, en aquesta mateixa franja de temps s'han produït, fins al moment, el major nombre, els dies 22 i 21, amb 87 i 79, respectivament.
 
 


 

Participació