GRÀFIC El Verdi es buida de pacients amb la Covid-19

El Taulí baixa dels 200 ingressats, cosa que no es produïa des de la segona quinzena de març

L'aspecte d'una habitació de l'hotel
L'aspecte d'una habitació de l'hotel | Hospital Parc Taulí
04 de maig del 2020
Actualitzat a les 20:42h
El passat 29 de març, el Gran Hotel Verdi passava acollir pacients amb la Covid-19 a les seves instal·lacions. Doncs, entre aquest divendres i dilluns, l'equipament hoteler s'ha quedat sense cap pacient, segons les dades facilitades per l'Hospital Parc Taulí aquest mateix dilluns. 

Un fet que es podia preveure, ja que la darrera setmana d'abril va baixar de la desena i des del 14 d'abril ha anat reduint usuaris -només dos dies, el 16 i el 19 es va quedar igual que 24 hores enrere-. En aquesta trentena de dies que ha actuat com a servei, l'hotel va arribar a tenir 114 ingressats, el pic màxim que es va produir el 8 d'abril.
 
 


En total a l'Hospital Parc Taulí ja hi ha menys de 200 ingressats per coronavirus, un fet que també s'ha de fer un salt important en el calendari, fins a la segona quinzena de març. Actualment, n'hi ha 182.

En aquests darrers tres dies s'ha  rebaixat en 19, gràcies a que l'UCI ha alliberat tres llits, ara en són 29 i a planta 15, hi ha 153 pacients. D'altra banda, des de dijous, s'han prdouït 40 noves altes i ja se n'han acumulat 1.309.

En relació a les defuncions, se n'han registrat 12 en els últims tres dies i en total ja n'hi ha hagut 326.