FOTOS Les flames en la crema de contenidors a l'avinguda de Matadepera arriben a la primera planta d'un pis

Uns veïns de l'edifici critiquen que es col·loquin novament les unitats perquè obstrueixen el pas

La porta d'entrada de l'edifici afectat per les flames
La porta d'entrada de l'edifici afectat per les flames | Montse González
NacióSabadell
04 de maig del 2020
Actualitzat a les 21:17h
El passat divendres, Primer de Maig, van tornar a cremar contenidors a la via pública. Concretament, en un tram de l'avinguda Matadepera. Van ser dos episodis, el primer d'aquests, el més virulent, entre d'altres coses, el foc va afectar la façana del número 1 del carrer Nàpols. Les flames es van propagar fins a dins del edifici, arribant a la primera planta. 

Tal com han indicat dos veïns del immoble a NacióSabadell, Montse González i Enric Moya, l'incendi va accedir a l'interior de l'escala i va cremar l'entrada i va arribar fins al replà. Han assegurat que els perits els han explicat que la disposició dels contenidors, just davant de la porta, "va contribuir" perquè el foc entrés "per l'escala i pugés fins al primer pis".
 

Així ha quedat l'entrada a l'edifici Foto: Montse González


A més, han afegit que bloquegen la sortida, perquè la vorera és de poc més d'un metres, cosa que pot provocar que els veïns quedin "atrapats pel foc dins de casa". Una casualitat va fer que aquella hora de la matinada estiguessin desperts i poguessin avisar els Bombers, que van arribar "ràpidament", han recordat ambdós veïns. 

Aquest dilluns s'ha reposat el material calcinat la matinada de divendres, al mateix lloc i, per tant, com han criticat, obstaculitzant novament el pas. Per això, han demanat que canviïn la ubicació, amb una queixa a la Síndica de Sabadell.
 

La porta de la primera planta Foto: Montse González