La Crida cedeix la dotació econòmica de maig a dues entitats de Sabadell

La formació destina els recursos per tenir representació al ple a la PAHC i Actua Vallès

La Crida per Sabadell en l'arrencada de la campanya electoral municipal
La Crida per Sabadell en l'arrencada de la campanya electoral municipal | Juanma Peláez
NacióSabadell
04 de maig del 2020
La Crida per Sabadell ha decidit que l'assignació mensual de maig, que li correspon com a partit electe, vaig a les entitats d'Actua Vallès i Autogestió de la PAHC. Unes destinatàries que han justificat perquè volen "ajudar als que de manera solidària ajuden a altres" i també per estar en un moment "extraordinari" i el "sobreesforç" de moltes agrupacions sabadellenques.

"Treballen directament amb les persones, garantint-los un sostre, una adequada alimentació o aquelles primeres necessitats", ha argumentat i per això, ha remarcat, "necessiten tot el suport personal i material per mantenir-se al peu del canó".

Els cupaires han manifestat que amb aquests diners volen que puguin "empoderar" les persones que ajuden per "garantir que la seva situació millori aviat". A la vegada que han recordat que mesures amb aquesta filosofia ja existeixen com ara, el Retorn Social i ser "clars impulsors" de projectes municipals com "els pressupostos participatius" durant el passat mandat.

La iniciativa de la Crida se suma a la del PSC, que d'una forma pública va anunciar que cedia la dotació de l'abril al Consorci Parc Sanitari Parc Taulí. En el cas dels socialistes, la voluntat era fer una demostració del "compromís" en la lluita contra el coronavirus, "així com reclamar un cop més el suport amb la sanitat pública i universal".