La Cambra de Sabadell se suma a la campanya #QueCapEmpresaTanqui

A més, la Cambra també ha posat en marxa un servei d'assessorament personalitzat per a empreses i autònoms

#QueCapEmpresaTanqui
#QueCapEmpresaTanqui | Cambra de Comerç de Sabadell
NacióSabadell
30 d'abril del 2020
Actualitzat a les 16:18h
La Cambra de Comerç de Sabadell s'ha sumat a la campanya #QueCapEmpresaTanqui, una iniciativa de les cambres de comerç catalanes en el marc de la crisi sanitària i econòmica provocada pel coronavirus. Les 13 Cambres, "com a entitats al servei del teixit empresarial", han unit esforços amb l'objectiu d'aconseguir que cap empresa hagi de tancar per manca d'informació, de suport o perquè tingui dificultats per accedir a ajuts o altres recursos.

Des de l’inici de la crisi per la COVID-19, la Cambra de Comerç de Sabadell ha posat a disposició d’autònoms, empreses i emprenedors un canal d’informació, a través del seu lloc web, on consultar les publicacions oficials de les administracions, els ajuts i mesures econòmiques disponibles i d’altres novetats arran de la situació ocasionada per la pandèmia del coronavirus. A més, també s’inclouen recursos i alternatives per afavorir el teletreball i tot allò que suposi apostar per la digitalització de les empreses i els comerços.

Un servei d'assessorament personalitzat

Per altra banda, la Cambra de Comerç de Sabadell també ha posat en marxa un servei d'assessorament personalitzat per a empreses i autònoms que vulguin adreçar-se a la Cambra i fer arribar consultes concretes relacionades amb la viabilitat i continuïtat del seu negoci. S’hi poden fer arribar qüestions que tinguin a veure amb nova legalitat i normativa, opcions disponibles en matèria de finançament, el pagament d’impostos i d’altres obligacions, etc.

L’assessorament personalitzat per la COVID-19 que ofereix la Cambra és gratuït per a les empreses Preferents del Club Cambra Sabadell. Amb tot es pretén donar respostes i opcions al teixit empresarial i #QueCapEmpresaTanqui.