S’esfondra el sostre d’un habitatge unifamiliar i els residents han de marxar a viure a un altre lloc

La Policia Municipal va interposar al llarg de tot el dimecres 14 denúncies per incompliments de l'estat d'alarma

Dos agents amb les noves armilles.
Dos agents amb les noves armilles. | NacióSabadell / Cedida
Redacció
30 d'abril del 2020
Un matrimoni de 68 i 70 anys ha hagut d’abandonar el seu domicili habitual després que ahir al vespre s’esfondrés part del sostre, un habitatge unifamiliar situat al carrer Bonavista.

El mal estat de conservació de l’immoble va fer que caiguessin diversos elements estructurals del sostre, per sort sense provocar cap ferit.

Una unitat de la Policia Municipal, tres dotacions del cos de Bombers, una ambulància del SEM i una unitat dels Mossos d’Esquadra es van desplaçar al lloc, acompanyats d’un tècnic de l’Ajuntament per valorar la seva habitabilitat. Davant dels greus problemes estructurals de l’immoble, l’habitatge es va tancar a l’espera de poder-hi fer les reparacions oportunes, i el matrimoni va marxar a casa de la seva filla.



Denunciat per conduir sense carnet

La Policia Municipal de Sabadell també va identificar ahir un home que conduïa un sense disposar del carnet de conduir vigent, ja que havia perdut tots els punts assignats reglamentàriament. L’home, de 48 anys, va ser denunciat per un delicte contra la seguretat viària, i un segon conductor habilitat es va fer càrrec del vehicle.

A banda d’aquestes actuacions, la Policia Municipal de Sabadell va interposar, al llarg del dimecres 29 d'abril, 14 denúncies per incompliments de l’estat d’alarma.