Les festes majors dels barris de Sabadell estudien alternatives

De la vintena de celebracions, només tres estan pendents d'una decisió

Les Banyetes de la Creu Alta
Les Banyetes de la Creu Alta | Juanma Peláez
NacióSabadell
30 d'abril del 2020
Aquest divendres, i coincidint amb la jornada del Primer de Maig, s'havia d'obrir el teló de les festes majores dels barris de Sabadell, començant per la del Torrent del Capellà. Però a causa del coronavirus s'ha suspès, com una vintena més programades fins al setembre. Els organitzadors, però, estan estudiant alternatives per celebrar-les. 

Les associacions de veïns aposten per fer-les o bé a la tardor, de forma virtual o sense públic, tot i que encara és aviat per prendre alguna decisió. Així, ara per ara, totes les festes majors dels barris estan cancel·lades, excepte la de Gràcia, fixada del 18 al 20 de setembre; la de la Creu de Barberà, del 10 al 12 de juliol i la de les Termes, del 2 al 4 d'octubre i que posen el punt i final aquesta tradició de la ciutat. 

Les tres estan pendents de prendre una decisió sobre la seva celebració. La resta, és a dir, la Concòrdia, Nostra Llar, la Creu Alta, Sol i Padrís, Espronceda, Torre-romeu, Centre, Ca n'Oriac, Campoamor, Poblenou, Can Rull, la Serra d'en Camaró, Merinals, Can Deu, Hostafrancs, Can Feu, Roureda, Covadonga, Sant Julià, Torreguitart, l'Eixample, la Plana del Pintor i Can Llong-Castellarnau, cancel·lades.