ple municipal

Sabadell inicia converses «informals» amb el Govern per quan toqui rehabilitar la pista coberta d'atletisme

L'Ajuntament farà un càlcul del cost per tonar-lo al seu estat original

per Albert Hernàndez , Sabadell, 29 d'abril de 2020 a les 12:37 |
Els llits de l'Hospital Temporal Vallès Salut | Juanma Peláez
L'Ajuntament de Sabadell ha iniciat converses "informals" amb la Secretaria General de l'Esport per tal que quan arribi el moment "anem de la mà" en la rehabilitació de la pista coberta d'atletisme, que des del passat 10 d'abril està preparada per rebre pacients.

Així ho ha dit l'alcaldessa, Marta Farrés, aquest divendres, durant la celebració del primer ple telemàtic de la història del municipi. Farrés ha indicat que també es faran càlculs del cost que suposarà el desmuntatge de l'hospital de campanya -anomenat Hospital Temporal Vallès Salut-, construït sobre el tartan de l'equipament esportiu, i la reconstrucció a l'estat original. 


Ha subratllat que es posarà "tot l'esforç" per recuperar el complex i "no renunciarem" a que la instal·lació "sigui el referent de país que és" i "només ho fem durant un temps". Unes explicacions que han sorgit arran de la pregunta de la portaveu de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, que ha destacat que "no volem perdre" la pista coberta, un cop hagin passat les necessitats per les quals s'ha transformat. Estada de l'exèrcit

Farrés també ha explicat, a petició de la regidora de la Crida per Sabadell, Anna Lara, qui ha precisat que s'han destinat més de 7.000 euros per "actuacions protocol·àries i representatives" en l'arribada de l'exèrcit a Sabadell, que s'ha finançat l'allotjament de l'exèrcit i personal sanitari que ha contribuït a la construcció de l'Hospital Temporal Vallès Salut, al voltant d'una trentena de persones, ha concretat i ha reiterat que "a Sabadell es demanaria ajuda, vingués d'on vingués".


 

Participació