VÍDEO Entranyable missatge de Sant Jordi d'un resident de salut mental de Terrassa a la seva parella

El Josep i la Paqui viuen en residències de salut mental que estan a tocar però fa sis setmanes que no es veuen pel confinament

Missatge de Sant Jordi de Josep Chesa, de la residència de salut mental Casa Marquès.
Missatge de Sant Jordi de Josep Chesa, de la residència de salut mental Casa Marquès. | Cedida
27 d'abril del 2020

Amb el confinament, moltes parelles que no viuen juntes van haver de celebrar la diada de Sant Jordi de manera virtual. També és el cas del Josep Chesa, un usuari de la residència de salut mental Casa Marquès de Terrassa, que va fer un vídeo per la seva parella, la Paqui. Ella també viu en una residència de salut mental, la Triginta, situada a pocs metres de la del Josep, les dues al carrer de Sant Antoni de la cocapital vallesana. 

Però tot i viure a tocar, les mesures de confinament no van permetre que celebressin el seu segon Sant Jordi plegats. Amb la cançó Noelia de fons, el Josep fa arribar tota una declaració d'amor a la Paqui, amb qui fa cinc anys que es coneixen i dos que surten junts. 

Primer van estar a Martorell i fa uns anys van traslladar-los a Terrassa. El mateix Josep explica a LaTorre, que va ser idea d'una monitora de fer arribar un vídeo desitjant-li el Sant Jordi una rosa a la Paqui i no s'ho va pensar dues vegades "Fa sis setmanes que no la veig i em va semblar una molt bona idea".

La Paqui també li va fer arribar el seu amor a través d'una poesia. A més a més, a la residència es van fer diverses manualitats relacionades amb Sant Jordi on van participar-hi tots els usuaris. 
 

Manualitats fetes pels usuaris de la residència Casa Marquès de Terrassa. Foto: Cedida