Sabadell prepara canvis en l'espai públic per afavorir el distanciament social

S'introduirien de cara al cap de setmana, i a mesura que es vagi desescalant el confinament

Sabadell prepara canvis en l'espai públic per afavorir el distanciament social
Sabadell prepara canvis en l'espai públic per afavorir el distanciament social | Juanma Peláez
Redacció
27 d'abril del 2020
Actualitzat el 28 d'abril a les 8:15h
El Comitè d'Emergències de Sabadell ha debatut avui la possible posada en marxa de mesures en l'àmbit de la mobilitat, després de la primera jornada amb infants al carrer. L'Ajuntament està analitzant la introducció de determinats canvis en l'espai públic que afavoreixin el distanciament social, i les mesures que es prenguin s'anunciaran en els pròxims dies.

Els canvis s'introduirien de cara al cap de setmana i a mesura que es vagi desescalant el confinament. A l'espera d'una anàlisi més detallada, sobre la jornada d'ahir l'Ajuntament de Sabadell dedueix que una gran part de la ciutadania va respectar les mesures de prevenció i distanciament social, així com les normes marcades per les autoritats, tot i que reconeix que es van observar alguns desajustos i incompliments per part d'alguns veïns.

És per això que les mesures aniran encaminades a afavorir el passeig dels infants, i també es reforçarà la informació i es continuarà amb les actuacions de vigilància i control, a més de demanar a tothom que prengui consciència i compleixi les recomanacions establertes per prevenir contagis.

Aquest anunci arriba després que diverses entitats hagin proposat canvis "urgents" en l'urbanisme, i que ERC hagi plantejat el tall de trànsit a tot l'eix central de Sabadell, entre d'altres mesures, i que s'acceleri l'aplicació del pla de pacificació de la ciutat que va dissenyar l'anterior equip de govern, del qual els republicans en formaven part.