Dos detinguts per intentar robar en un bar de Ripollet i saquejar 14 cotxes en ple confinament

Els Mossos d'Esquadra han detingut a dues persones de 18 i 27 anys

 Imatge d'un dels cotxes saquejats pels detinguts a Ripollet
Imatge d'un dels cotxes saquejats pels detinguts a Ripollet | Mossos d'Esquadra
NacióDigital
26 d'abril del 2020
Actualitzat a les 19:25h
Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones, de 18 i 27 anys, per presumptament haver intentat robar de matinada un bar de Ripollet i haver saquejat l'interior de 14 vehicles del municipi en només quatre dies.

Els sospitosos van intentar accedir el 20 d'abril a un bar del carrer Tamarit del municipi vallesà. Tot i forçar la porta del local, "van fugir sense poder entrar" a l'interior de l'establiment, segons informa el cos policial en un comunicat emès aquest diumenge.

14 cotxes saquejats en quatre dies

La Policia Local de Ripollet havia informat a la policia catalana que els presumptes lladres també havien intentat robar a l'interior d'un vehicle aparcat en un pàrquing públic, cosa que va permetre als agents relacionar-los amb 14 robatoris més en diferents vehicles entre el 17 i el 20 d'abril, en ple confinament pel coronavirus.

En tots els casos, "forçaven la porta o trencaven un vidre per emportar-se tots els objectes de valor", principalment eines de treball i electrodomèstics.

El jutge en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès ha deixat en llibertat amb càrrecs als dos sospitosos; un d'ells amb antecedents per delictes similars.