Baixa la xifra de morts a Catalunya: 154 en 24 hores

El país ja suma 48.273 casos positius des de l'arribada de la pandèmia

26 d'abril del 2020
Les dades de Salut d'aquest dissabte
Les dades de Salut d'aquest dissabte | ND

Baixen el ritme de defuncions per coronavirus a Catalunya. Salut ha informat a darrera hora d'aquest dissabte que ja han mort un total de 9.646 persones per Covid-19, amb 154 defuncions comptabilitzades en les últimes 24 hores. El Govern va iniciar la setmana passada el recompte de defuncions a partir d'un nou mètode, incloent-hi les dades de les funeràries.

Pel que fa als morts en centres hospitalaris, Salut ha informat que hi han perdut la vida 5.613 persones des de l'arribada de la pandèmia, la qual cosa representa 55 defuncions comptabilitzades en les darreres 24 hores. Les dades dels morts als hospitals venen dels centres, i les de morts totals, de les funeràries, per la qual cosa es recullen a ritmes diferents i no tenen perquè ajustar-se exactament.


Aquest dissabte el nombre de nous casos confirmats de la Covid-19 és de 640, per a un total de 48.273 positius acumulats. D'altra banda, hi ha un total de 97.922 casos possibles d'infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que un professional facultatiu classifica com a possible cas.