GRÀFIC Tercer dia consecutiu de reducció generalitzada de pacients

Mor una persona i suposa la xifra més baixa des del 25 de març

L'Hospital Parc Taulí, des de l'aire
L'Hospital Parc Taulí, des de l'aire | Juanma Peláez
23 d'abril del 2020
Actualitzat a les 19:33h
L'Hospital Parc Taulí ha encadenat el tercer dia, en què ha coincidit la reducció de pacients a planta, quatre menys i a l'Hotel Verdi i l'UCI amb cinc i quatre, respectivament. Un fet que fins aquest dimecres només s'havia donat en quatre ocasions, curiosament tres han arribat  aquesta setmana. 

Això ha fet que en total hi hagi 323 ingressats, segons ha detallat l'hospital. Uns valors que s'aproximen els de fa un mes, quan la pandèmia estava en plena expansió. Tot i així, la tendència actual és a la baixa i des del passat 5 d'abril registra menys usuaris que el dia anterior.

Pel que fa als pacients a planta, segueix el descens moderat, que es consolida a l'abril. Tot plegat, després que arrenqués el mes amb una primera setmana en què van descongestionar l'hospital més d'un centenar, quan en la següent van ser la meitat.  
 


Aquest dijous, el centre hospitalari ha donat 13 altes, cosa que en total se n'han acumulat 1.052, tenint en compte les domiciliàries. 

L'Hotel Verdi, que aquest dijous ha celebrat el seu particular Sant Jordi, ha tingut cinc pacients menys que 24 hores enrere i se situen en 34. Es tracta d'una de les xifres més baixes des de que n'acull i amb registres molt semblants els d'aquests primers dies.   

En relació a les defuncions per la Covid-19, se n'ha registrat una aquest dijous, i això fa que se situïn en 281. El valor més baix, des del 25 de març, i només una vegada s'havia comptabilitzat una defunció, el 2 d'abril.