JxS apel·la a la proximitat per «revitalitzar» la ciutat en els àmbits cultural, esportiu i comercial

La portaveu del partit, Lourdes Ciuró, planteja dinamitzar entorns comercials amb aforament controlat i limitat

La portaveu de JxS, Lourdes Ciuró
La portaveu de JxS, Lourdes Ciuró | Albert Hernàndez
23 d'abril del 2020
La portaveu de Junts per Sabadell (JxS), Lourdes Ciuró, ha començat a dibuixar el futur de la ciutat, un cop s'aixequi l'estat d'alarma i es comenci a emprendre el camí a l'anhelada normalitat. Per això, ha apel·lat a la proximitat per "revitalitzar" els sectors cultural, comercial i esportiu. Tot i que, de retruc, també beneficiarà l'econòmic. 

Ha demanat "recuperar l'hàbit de comprar als comerços locals" i "fer-los confiança". A la vegada, ha proposat "dinamitzar" places i carrers al voltant d'entorns comercials, amb activitats esportives i culturals com ara, conta contes, micro-relats, exposicions i torneigs, entre d'altres. Per això, ho ha batejat com a "Multipliquem-nos", perquè "multiplica la solidaritat" de Sabadell.

Tot plegat, com ha precisat, complint les mesures sanitàries, "de petit format i amb control" de l'assistència, replicant-se per diferents barris de la localitat. Una tasca que, com ha precisat Ciuró, hauria de repartir-se entre Policia Municipal, Protecció Civil i "l'Ajuntament podria posa a disposició persones" a vigilar. Ha apuntat cap al juny, juliol i agost, per dur a terme la iniciativa.