Sabadell reparteix les mascaretes sobrants del govern espanyol entre les residències de gent gran

Són 28.900 unitats de les 70.000 que es van donar a usuaris del transport públic

El repartiment del material a l'estació d'autobusos
El repartiment del material a l'estació d'autobusos | Ajuntament de Sabadell
NacióSabadell
21 d'abril del 2020
L'Ajuntament de Sabadell ha començat a repartir aquest dimarts part de les mascaretes sobrants, reservades a les persones que tornaven a la feina la setmana passada, i enviades pel govern espanyol, entre les 27 residències de gent gran de la ciutat.

En total es donaran 28.900 unitats per a treballadors d'aquests centres, així com als seus residents. És un material sanitari per oferir una "millor protecció", tot i que, per les seves característiques tècniques, es poden fer servir en residències perquè professionals no sanitaris puguin portar-les en espais no contaminants.

La ciutat vallesana va rebre 70.000 unitats per repartir en diferents punts de la població, on hi ha transport públic, és a dir, les cinc estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), les tres de Rodalies i l'estació de busos. En total es van distribuir unes 10.000. Les que no es van donar es van retornar a el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT), que va decidir que Sabadell seguís repartint 28.900 mascaretes a les residències de la ciutat i en altres municipis del territori.