Més d’un centenar d’entitats demanen ser partícips per «repensar, redefinir i reorganitzar» el futur

Suggereix crear taules de treball efectives i específiques en cadascun dels àmbits d’actuació

Els carrers de Sabadell sense gent ni cotxes
Els carrers de Sabadell sense gent ni cotxes | Juanma Peláez
NacióSabadell
21 d'abril del 2020
Actualitzat a la 13:47h
SBD Cercle Entitats, que agrupa a més de 115 entitats de la ciutat, han demanat ser partícips per “repensar, redefinir i reorganitzar” el futur que es presenta davant l’afectació de la pandèmia. L’organització ha reclamat “ser actor actiu en la definició i reconstrucció del nostre entorn”.
 
S’ha autoqualificat de “motor ineludible” per “reactivar” Sabadell pel coneixement, experiència i expertesa que acumulen les diferents agrupacions que la integren. Ha subratllat la importància de reformular “les velles estructures”, que, com ha indicat, “ja no són útils per resoldre els reptes socioambientals” de l’actualitat.

Ha apel·lat a tothom -govern municipal, entitats i oposició- “respectant les pròpies idiosincràsies i discrepàncies” per assolir aquesta “oportunitat de millorar el futur i crear nous models que substitueixen els que són caducs”. I és que, tal com ha apuntat, cal un nou model de societat que doni resposta especialment als col·lectius més vulnerables i afectats.
 
Per això, ha suggerit crear “taules de treball efectives i específiques” en cadascun dels àmbits d’actuació. Tot plegat, davant l’impacte de la Covid-19 que ha posat manifest “les mancances estructurals” en molts aspectes.