El PSC cedeix l'assignació municipal d'abril al Taulí

Són uns 8.000 euros de la formació, que se sumen a les donacions particulars dels diputats locals

Imatge d'arxiu de la seu del PSC Sabadell
Imatge d'arxiu de la seu del PSC Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
21 d'abril del 2020
Actualitzat a les 12:59h
El PSC Sabadell ha decidit donar l'assignació mensual de l'abril, que li correspon com a partit electe, al Consorci Parc Sanitari Parc Taulí. Seran al voltant de 8.000 euros i es faran arribar a l'hospital la setmana vinent, tal com ha informat el grup socialista. 

Es tracta d'una mesura que busca "sumar esforços amb la comunitat mèdica i assistencial de la ciutat", també "demostrar el compromís amb la lluita contra el coronavirus, així com reclamar un cop més el suport amb la sanitat pública i universal", especialment, ha remarcat, amb el personal del Taulí. 

El primer secretari dels socialistes, Pol Gibert, ha assegurat que "la solució no és fer donacions, sinó revertir les retallades per tenir un estat del benestar més fort i una investigació potent", remarcant que el centre hospitalaria sabadellenc les va patir "especialment" i actualment també amb la crisi de la Covid-19.

Aquest "gest", com l'ha qualificat el PSC, se suma a l'aportació particular que van fer els dos diputats sabadellencs al Parlament, Francisco Aranda i el mateix Gibert. 

D'aquesta manera, els socialistes segueixen la pauta marcada en Junta de Portaveus, celebrada la setmana passada, que fiava a cada partit renunciar a la mensualitat, tal com s'havia fet en d'altres ciutats com, per exemple, Terrassa.