coronavirus

Castellar repartirà 8.000 mascaretes als domicilis dels majors de 65 anys gràcies a la donació d'una ciutat xinesa

L'Ajuntament en repartirà 4.600 més a les residències de gent gran

per NacióDigital , 20 d'abril de 2020 a les 18:00 |
Mascaretes quirúrgiques. | Adrià Costa
L'Ajuntament de Castellar del Vallès començarà a repartir aquesta setmana un total de 8.000 mascaretes entre les 4.000 persones majors de 65 anys que viuen en domicilis. El consistori farà arribar dues mascaretes a cada persona, acompanyades d'un full informatiu adreçat als seus destinataris en el qual s'indiquen diverses qüestions d'interès sobre l'ús recomanat d'aquesta mesura de protecció.

Es tracta de mascaretes quirúrgiques de triple capa d'ús unipersonal que es poden fer servir entre 4 i 8 hores. Les mascaretes provenen d'una donació de 10.000 unitats d'aquest material de protecció individual que la ciutat xinesa de Mianyang ha cedit a la vila.


Castellar del Vallès i Mianyang van signar el juny passat un memoràndum d'amistat entre els dos municipis, que incloïa el compromís de realitzar intercanvis i cooperació en els camps de la ciència i la tecnologia, l'economia, el comerç, l'agricultura, l'educació i el turisme. Mianyang és la seu del grup empresarial Chanhong, propietari de l'empresa Huayi, amb planta a Sabadell.

4.600 mascaretes a les residències de gent gran


D'altra banda, dimarts 21 d'abril arribaran a Castellar 4.600 mascaretes més, en aquest cas provinents de l'estat espanyol. La totalitat d'aquestes mascaretes es repartiran entre les cinc residències de gent gran de la vila (Les Orquídies, Falgàs, Can Font, Nord Egara i Obra Social Benèfica), distribuïdes segons el número de residents.

 

Participació