Sabadell repartirà 350 tauletes amb internet a l'alumnat per seguir el curs escolar

L'Ajuntament destinarà 80.000 euros a aquests dispositius amb connexió a internet

Un noi amb una tauleta
Un noi amb una tauleta | Samsung
NacióSabadell
20 d'abril del 2020
Actualitzat el 21 d'abril a les 9:38h
L'Ajuntament de Sabadell repartirà 350 tauletes a l'alumnat de la ciutat que ho necessiti per seguir amb el curs escolar durant la pandèmia del coronaviurs. En total s'hi destinaran 80.000 euros que complementaran el pla que dins aquest àmbit ha posat en marxa la Generalitat de Catalunya i que en una primera fase farà arribar a Sabadell a l’entorn d’un
miler d’aparells.

Les tauletes de l’Ajuntament es destinaran a infants d’entre 3r i 5è de primària. A hores d’ara s’està acabant de tancar la xifra exacta d’unitats, atès que s’estan incorporant les darreres demandes de necessitats que els centres educatius estan enviant a l’administració autonòmica.

Les unitats que la Generalitat facilitarà a l’alumnat de Sabadell es distribuiran prioritzant infants i adolescents de centres de màxima complexitat, com també els estudiants de la ciutat en situació de dificultat que cursa estudis de 6è de primària, 4t d’ESO, Batxillerat i cicles formatius, en tractar-se de cursos en què es canvia d’etapa educativa. Tot i que també es cobrirà la necessitat d’altres cursos intermedis.

Els dispositius facilitats als estudiants es consideren un préstec durant el període de confinament i s’hauran de retornar als respectius centres educatius quan es puguin reprendre les classes.