Triplica la taxa d'alcohol permesa en ple confinament a Sabadell

La Policia Municipal de Sabadell ha denunciat 97 persones per saltar-se el confinament durant el cap de setmana

NacióDigital
20 d'abril del 2020
Una persona va ser denunciada a Sabadell aquest cap de setmana per conduir sota els efectes de l'alcohol. Els fets van passar a les 00:43 hores del diumenge dia 19 d’abril, al carrer Can Camps, 1, quan una unitat de Policia Municipal va realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor d’un turisme que circulava per la via pública. 

Es tracta d'un home de 42 anys, el qual va donar un resultat positiu de 0,82 mg/l -la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l-. Els policies actuants van immobilitzar el vehicle atès la impossibilitat que un segon conductor se’n fes càrrec i van instruir les corresponents diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques. 

97 persones denunciades per saltar-se el confinament

A més a més la Policia Municipal de Sabadell ha denunciat fins a 97 persones per incomplir l'estat d'alarma durant el cap de setmana. En concret, divendres van ser denunciades 38 persones, dissabte 46 i diumenge 13. Els agents de Sabadell també van intervenir en un furt en un supoermercat, situat a l’avinguda Matadepera. Segons fonts policials una dona de 34 anys havia robat productes d'alimentació.