Dos ferits en un accident de trànsit a Sabadell

La Policia Municipal de Sabadell ha denunciat 97 persones per saltar-se el confinament durant el cap de setmana

NacióDigital
20 d'abril del 2020
Dues persones van resultar ferides en un accident de trànsit entre un cotxe i una motocicleta a Sabadell. Els fets van passar el passat divendres 17 d'abril a la Ronda de Collsalarca, 228. Dues ambulàncies del SEM van assistir, al lloc de l’incident, el conductor de la motocicleta, un home de 53 anys, i el va traslladar a la Clínica Asepeyo de Sant Cugat del Vallès per a la cura de les seves ferides de pronòstic lleu.

També va ser atesa una acompanyant del turisme, una jove de 18 anys, la qual la van traslladar al CUAP de Sant Felix per a la cura de les seves ferides, també, de pronòstic lleu. Va intervenir-hi una unitat de la Policia Municipal.

97 persones denunciades per saltar-se el confinament

A més a més la Policia Municipal de Sabadell ha denunciat fins a 97 persones per incomplir l'estat d'alarma durant el cap de setmana. En concret, divendres van ser denunciades 38 persones, dissabte 46 i diumenge 13. Els agents de Sabadell també van intervenir en un furt en un supoermercat, situat a l’avinguda Matadepera. Segons fonts policials una dona de 34 anys havia robat productes d'alimentació.