coronavirus

L'alcaldessa de Sabadell, sobre la Festa Major: «No serà normal com anys enrere»

Es treballa amb diferents escenaris, amb l'aposta de barrejar online i activitats amb menys aforament

per Albert Hernàndez , Sabadell, 17 d'abril de 2020 a les 13:39 |
La carpa al Passeig | Juanma Peláez
Primer va ser Sant Cugat i després Terrassa. Dues ciutats properes a Sabadell i que tenien la seva Festa Major prevista per celebrar-se a finals de juny i principis de juliol, respectivament. Dos grans esdeveniments, per citar-ne alguns, de la comarca. Però, i a Sabadell, que serà del 4 al 7 de setembre? L'alcaldessa, Marta Farrés, ha admès que "no serà normal com anys enrere". 

En una compareixença virtual amb els mitjans locals, duta a terme aquest divendres, ha admès que "no hi haurà normalitat i seria temerari" que així fos. Tot i que no ha avançat cap decisió, perquè "no sabem l'impacte de tot plegat", ha dit que s'estan treballant amb diferents escenaris. 


En aquest sentit, n'ha enumerat tres: un seria celebrar la Festa Major amb normalitat i que ha descartat per complet. Un segon, i en la línia de les poblacions veïnes, que seria suspendre-la, una mesura que per ara no es contempla. I el tercer, i últim, seria fer una celebració "intermèdia" entre activitats online i algunes a l'aire lliure, però amb menys aforament.

El que sí ha volgut deixar clar és que hi hagi el que hi hagi serà "diferent", motivat per la situació que s'està vivint. 
 

Participació