Detenen un repartidor de menjar per traficar amb droga durant el confinament a Barberà

Uns agents de paisà van descobrir que repartia cocaïna amagada dins de cigarretes

Es comencen a instal·lar els llits a la pista d'atletisme
Es comencen a instal·lar els llits a la pista d'atletisme | Aj. Sabadell / Juanma Peláez
NacióSabadell
15 d'abril del 2020
Actualitzat a les 9:48h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dissabte un home a Barberà del Vallès quan presumptament fingia estar repartint menjar i en realitat traficava amb cocaïna. Segons ha explicat el cos policial a Europa Press, els fets van succeir al voltant de les 21 hores quan agents de paisà van observar una dona que esperava fora de la porta del seu habitatge.

Poc després, va aparèixer un home amb un ciclomotor d'una empresa, en la qual treballa repartint menjar, i li va donar uns quants cigarrets, i ella li va pagar 60 euros. Quan els mossos van detectar l'intercanvi, van intervenir i van constatar que en els cigarrets hi havia cocaïna i els van detenir per un presumpte delicte de tràfic de drogues així com per trencar el confinament per coronavirus.

L'empresa de repartiment del detingut no tenia constància de les accions que estava duent a terme el seu empleat amb el ciclomotor, segons han apuntat fonts coneixedores, que han assegurat que l'home s'hauria aprofitat de la seva condició de repartidor per traficar amb drogues.