La Crida proposa un «compromís per Sabadell» per donar resposta a la crisi

Contempla la creació d'una taula de crisi i una altra de ciutat

Es comencen a instal·lar els llits a la pista d'atletisme
Es comencen a instal·lar els llits a la pista d'atletisme | Aj. Sabadell / Juanma Peláez
NacióSabadell
15 d'abril del 2020
La Crida per Sabadell ha presentat una nova proposta per acordar un compromís per Sabadell, una proposta "per enfortir les respostes a la crisi" i que se suma a les que han anat presentant en les darreres setmanes, en el marc del pla de xoc. El document respon a una situació "excepcional" en què consideren que són necessaris "nous mecanismes de governança".

La proposta inclou l'activació de dues taules: una de crisi i una de ciutat, dos nous espais polítics i socials que recullin tota la informació "amb transparència i credibilitat", en els quals es puguin establir les prioritats i donar les pautes d'actuació als diferents agents implicats: administració, ciutadania, entitats i empreses.

Aquest document es presenta aquesta setmana, quan "el consistori ha començat a reprendre a poc a poc la seva activitat de control". Tot i això la Crida segueix manifestant la seva preocupació "per aquells serveis essencials que són municipals, que s'han seguit prestant, i que mostren mancances en mecanismes de protecció personal, encara a aquestes alçades de la crisi".

"Entenem que l'excepcionalitat del moment requereix també una direcció més compartida i per això una vegada més lamentem que el govern hagi decidit optar per treballar en minoria i en solitari", asseguren en un comunicat que han enviat a tots els seus simpatitzants.