ERC elabora una guia de els recursos socials disponibles a Sabadell

Els republicans ho han trobat "oportú" davant la "sobreinformació i la poca difusió d'alguns d'aquests recursos"

Es comencen a instal·lar els llits a la pista d'atletisme
Es comencen a instal·lar els llits a la pista d'atletisme | Aj. Sabadell / Juanma Peláez
Redacció
14 d'abril del 2020
Actualitzat el 15 d'abril a les 9:01h
ERC ha elaborat una Breu guia de recursos socials durant l'estat d'alarma que ha posat aquest dimarts a disposició de tota la ciutadania. El document recull les respostes a les consultes ciutadanes que ha atès la formació republicana, sobre les eines de suport que han activat les diverses administracions arran de la crisi de la Covid-19.

Aquesta guia, que es pot descarregar a la web Sabadell Republicana, aplega els set recursos més sol·licitats, amb una presentació i les dades de contacte per accedir-hi. Els republicans han cregut "oportú" editar aquest document "davant la inevitable sobreinformació d'aquests dies, i també de la poca difusió d'alguns recursos socials", ha manifestat el portaveu, Gabriel Fernández.

Els recursos disponibles són el Servei d'Urgències i Emergències Socials (SUES), l'alberg temporal per a persones sense llar que gestiona la Creu Roja a l'escola Miquel Martí i Pol, els serveis local i nacional d'atenció a les dones víctimes de la violència masclista, el servei d'atenció municipal sobre qüestions laborals i empresarials, la Comissió d'Assistència Jurídica Gratuïta, l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i, finalment, els telèfons d'emergències.