GRÀFIC El Taulí doblega la corba: ja hi ha més altes que ingressos per coronavirus

Es redueixen els pacients a planta, a l'UCI i a l'Hotel Verdi; moren deu persones en les últimes 24 hores

L'Hospital Parc Taulí, des de l'atire
L'Hospital Parc Taulí, des de l'atire | Juanma Peláez
10 d'abril del 2020
Actualitzat el 11 d'abril a les 14:00h
L'Hospital Parc Taulí ja té més altes que ingressos per coronavirus: 573 davant 470. Les dades d'aquest dijous, i la dinàmica mostrada durant la setmana, feien preveure que així es produiria i ha arribat aquest Divendres Sant, tal com ha detallat el centre sanitari sabadellenc. 

Per primera vegada, des de l'inici de la pandèmia, hi ha hagut una reducció de pacients a planta -54-, a l'UCI -vuit- i a l'Hotel Verdi -deu-. Això ha provocat que s'hagi registrat un descens total de 72. A més, ja encadena sis dies consecutius amb menys usuaris que el dia anterior. Si el passat dimecres, tornaven a estar per sota dels 500, aquest divendres s'ha rebaixat per sota dels 400, fet que no es veia des del 28 de març

Els ingressos a planta han acumulat una setmana de decreixement i aquest divendres s'ha produït, el major descens: 54 menys que 24 hores enrere. També s'han registrat menys pacients a l'UCI que, des del 26 de març, només s'havia produït una vegada: el passat diumenge
 
 
Pel que fa al Gran Hotel Verdi, que des del passat 29 de març acull pacients, també ha sumat una nova jornada amb altes, 24 els últims dos dies, de les quals deu i tornen haver-hi per sota dels 100, fet que no es produïa des de fa una setmana.

En relació a les defuncions per la Covid-19, en les últimes 24 hores se n'han registrat deu i això fa que se situïn en 218.