coronavirus

Els animals i les activitats de l'Espai Natura entren a les llars sabadellenques

La Fundació 1859 Caixa Sabadell obre un canal a YouTube per passar un millor confinament de la canalla

per NacióSabadell , 10 d'abril de 2020 a les 15:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Si no hagués esclatat la pandèmia, aquesta Setmana Santa i els posteriors caps de setmana, s'haguessin farcit d'activitats a l'aire lliure, aprofitant el temps primaveral. Per ara, això no és possible, però sí reproduir-ho al menjador de casa, en un habitació o a qualsevol racó d'una llar. Això és el que ha intentat la Fundació 1859 Caixa Sabadell


L'entitat ha creat un canal a YouTube, en el qual, entre d'altres coses, hi ha vídeos dels animals de la granja de l'Espai Natura, a Can Deu. El cavall, la vaca, els porcs, les gallines, les cabres, les ovelles i els ànecs. 

A més, d'ensenyar i poder veure el bestiar, també, i com es fa durant les activitats in situ, hi ha una part instructiva, explicant què mengen i el paper que tenen dins el món rural, entre d'altres explicacions. 


La voluntat és ampliar el contingut amb d'altres iniciatives que duen a terme a l'Espai Cultura. També hi ha a disposició, per exemple, un taller per a l'elaboració de fer pa.  

 

Participació