GRÀFIC El Taulí té pràcticament el mateix nombre d'ingressos i altes per coronavirus

Moren set persones en les últimes 24 hores i ja se n'han acumulat 208

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Albert Hernàndez
09 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:47h
La dinàmica positiva amb la qual ha encarat la setmana l'Hospital Parc Taulí ha fet que, aquest dimecres, ja hi hagués més altes que pacients a planta per coronavirus, en una jornada amb xifres de rècord. Segons les dades que ha compartit l'hospital, aquest dijous el nombre total d'ingressats -comptant els de l'Hotel Verdi- és gairebé el mateix que el d'altes: 542 davant 508.

En les últimes 24 hores l'han rebut 58 usuaris, la segona xifra més alta de la setmana, i pràcticament des de que es declarés la pandèmia. És el cinquè dia consecutiu que es redueixen els ingressos, i el sisè que s'experimenta a planta, que en té 372, 18 menys que dimecres. 

Un descens total que ve motivat perquè hagin marxat 14 persones del Gran Hotel Verdi, que des de que es deriven pacients no havia assolit aquesta baixada. D'altra banda, continuen les entrades a l'UCI, on ja hi ha 70 pacients, tres més que un dia enrere i que encadena la tercera jornada d'increment.  
 
En relació a les defuncions, en les últimes 24 hores se n'han registrat vuit i això fa que se situïn en 208 per la Covid-19 al Taulí.