Castellar facilita ordinadors i connexió a Internet a una cinquantena d'alumnes

En un treball conjunt entre direccions dels centres i regidories d'Educació i Atenció Social i Salut Pública identifiquen la bretxa digital de les famílies

Es comencen a instal·lar els llits a la pista d'atletisme
Es comencen a instal·lar els llits a la pista d'atletisme | Aj. Sabadell / Juanma Peláez
NacióSabadell
09 d'abril del 2020
Actualitzat a les 12:14h
L'Ajuntament de Castellar distribuirà ordinadors portàtils i connexió a Internet a 50 famílies amb fills matriculats a centres de la vila que es trobin en situació de vulnerabilitat digital. L'objectiu és que el teletreball educatiu es pugui dur a terme sense exclusions durant el tercer trimestre del curs 2019-2020.
 
Un repartiment que es farà, després que les direccions de les escoles i instituts, amb el suport de les regidories d'Educació i Atenció Social i Salut Pública, s'hagi fet una identificació d'estudiants que no disposen d'aquest material. 

D'aquesta cinquantena d'alumnes, uns 40 rebran un ordinador portàtil, mentre que uns 30 rebran el router de connexió a Internet, perquè una desena dels quals ja disposen d'equips informàtics.

L'empresa Vodafone, adjudicatària dels serveis de telefonia del consistori, s'ha sumat a la iniciativa i facilitarà 30 targetes SIM gratuïtes de 50 Gb mensuals. Tot aquest material serà una cessió fins que es reobrin els centres educatius.