GRÀFIC Tercer dia consecutiu amb reducció d'ingressos per coronavirus al Taulí

Moren vuit persones en les últimes 24 hores i tornen haver-hi 66 pacients a l'UCI, igual que divendres passat

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Albert Hernàndez
07 d'abril del 2020
Actualitzat el 08 d'abril a les 8:37h
Tercer dia consecutiu que es redueixen els pacients per coronavirus a l'Hospital Parc Taulí. Tot i que aquest dimarts s'ha rebaixat amb un grau menor que els dos dies anteriors. Així, s'ha passat de 616 a 615, però especialment destacable són els usuaris a planta, que per quarta jornada consecutiva són menys que el dia anterior, segons ha informat l'hospital. 

Divendres passat n'hi havia 501 i aquest dimarts n'hi ha 437. Tot i la disminució, hi ha un pacient més a l'UCI que dilluns, amb un total de 66, i vuit persones més s'han derivat a l'Hotel Verdi, on ja n'hi ha 112.   

Una altra de les bones notícies, són les altes, que s'han instal·lat, en els últims dies, en un ritme continu. 28 aquest dimarts i des de l'inici de la pandèmia se n'han acumulat 383. tenint en compte també les domiciliàries. 
 
 

La dinàmica a l'alça dels pacients recuperats de la Covid-19 i el descens del nombre a planta de l'hospital, com es pot veure al gràfic, provoca que les traces arribin a troba-se, encara que la dels ingressats totals segueix estant lluny.

En relació a les defuncions, en les últimes 24 hores se n'han registrat vuit i això eleva el nombre total a 188.