La Festa Major de la Creu Alta de Sabadell també cau pel coronavirus

S'havia de celebrar entre el 25 i el 31 de maig

La Festa Major de la Creu Alta.
La Festa Major de la Creu Alta. | Juanma Peláez
NacióSabadell
07 d'abril del 2020
Actualitzat el 15 d'abril a les 10:20h
L'endemà de conèixer que els principals espais culturals de Sabadell abaixaven el teló fins la pròxima temporada, avui és l'Associació de Veïns del barri de la Creu Alta que ha decidit suspendre la seva festa major. S'havia de celebrar entre el 25 i el 31 de maig però finalment no es farà. La crisi del coronavirus ha provocat un degoteig constant de cancel·lacions d'actes culturals a la ciutat. 

En un comunicat, l'Associació de Veïns manifesta que s'han vist "obligats a suspendre tot la Festa Major". "No són moments de celebracions, o de guirigalls festius", asseguren en el text on també fan referència a que el moment de celebració arribarà quan "s'acabi el confinament i la es faci efectiva la sortida de la crisi sanitària". 

Les entitats que formen part de l'organització també han enviat un missatge de solidaritat a les famílies que estan patint el coronavirus i especialment a aquelles que han perdut algun membre de la família i fan una crida a quedar-se a casa. 

​La Festa Major de la Creu Alta se suma també a les anul·lacions de les festes majors dels barris de Campoamor, del Torrent del Capellà, de la Concòrdia i de la Nostra Llar. I tampoc es faran altres festes destacades en el calendari sabadellenc, la festa de l'Aplec de La Salut, que precisament dijous passat es coneixia la seva anul·lació, Medievàlia o la Romeria de San Isidro, que tampoc se celebraran.