Sabadell atura tota la programació cultural fins l'estiu

L’Estruch, la Sala Miguel Hernández, la Faràndula i el Teatre Principal abaixen el teló de la programació de la temporada hivern-primavera 2020

El tret de sortida a l'Estruch.
El tret de sortida a l'Estruch. | Juanma Peláez
NacióSabadell
06 d'abril del 2020
Actualitzat el 09 d'abril a les 0:33h
La crisi pel coronavirus ha fet precipitar tota la programació cultural de Sabadell i l'Ajuntament ha informat aquest dilluns 6 d'abril que dona per finalitzada la programació de la temporada hivern-primavera 2020. La decisió s'ha pres per la situació d’incertesa que es viu actualment i "la impossibilitat d’una concreció per donar una data d’obertura dels teatres municipals".

La regidoria de cultura està treballant per tornar a programar la majoria d’espectacles que no es podran fer aquesta temporada i situar-los a la graella de programació del 2020-2021. A més, s’està parlant amb les entitats que programen als teatres i amb les companyies amb les quals hi havia compromisos aquesta temporada, per tal que l’afectació al sector sigui la menor possible.

D’altra banda, l’Ajuntament també està treballant per organitzar el retorn de diners de les entrades adquirides pels compradors. Tan aviat com sigui possible, s’informarà per correu electrònic i per les xarxes.

Aquesta decisió se suma a les que ja han pres diferents entitats de la ciutat que han suspès les festes majors dels barris del Torrent del Capellà, Nostra Llar, la Concòrdia i Campoamor han suspès les festes, ​que es reprendran normalment en la propera edició. També s'ha suspès Medievàlia, la Romeria de San Isidro o la festa de La Salut.