La Crida, sobre la visita institucional: «És absurd i contraproduent que polítics es passegin per hospitals»

Una crítica que fan quan s'està demanant a la població el confinament

La visita a l'hospital de campanya
La visita a l'hospital de campanya | Ajuntament de Sabadell / Juanma Peláez
NacióSabadell
06 d'abril del 2020
Aquest diumenge la consellera de Salut, Alba Vergés, acompanyada, entre d’altres, de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i del delegat del Govern a Barcelona, i regidor d'ERC, Juli Fernàndez, visitava els nous llits d’UCI a l’Hospital Parc Taulí i l’Hotel Temporal Vallès Salut, que s’està construint a la pista coberta d’atletisme. Una cita que per a la Crida per Sabadell és contradictòria, quan a la població se li està demanant confinament. “És absurd i contraproduent que polítics es passegin per hospitals”, ha criticat.
 
La formació ha remarcat que es viu “una situació excepcional i no es pot seguir funcionant amb la lògica d’inauguració d’espais d’urgència hospitalària” i, a més, ha apuntat, quan “no es tracti de personal qualificat per avaluar-los”. Aquesta visita “se suma a la llista d’accions de propaganda i d’escassa utilitat”, ha resumit i ha explicat que se'ls havia informat que no podien assistir-hi, com tampoc altre partit de l'oposició. 
 
Ha considerat “no justificada” la presència de tots els representants polítics que hi havia i ha assenyalat que és “important” que ho facin els tècnics dels departaments de Salut, el Taulí i, “si s’escau”, del que pertoqui del consistori. La Crida ha recordat que, aquests dies, entre les diferents administracions, s’ha posat la ciutat “al focus del xou mediàtic”.
 
També ha carregat contra el govern municipal per la “insuficient” informació que reben els grups de l’oposició i les “moltíssimes preguntes a l’aire”. Tot i entendre la situació “d’excepcionalitat, requereix també una direcció compartida” i ha lamentat el treball “en minoria i en solitari”.