GRÀFIC Menys pacients a l'UCI, a planta i ingressos per coronavirus: així tanca la setmana el Taulí

Moren 17 persones en les últimes 48 hores i s'acumulen 171 defuncions

L'Hospital Parc Taulí, des de l'aire
L'Hospital Parc Taulí, des de l'aire | Juanma Peláez
05 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:59h
La setmana arrencava amb la bona notícia que l'Hospital Parc Taulí reduïa, per primera vegada, els ingressos per coronavirus. Ho feia en cinc pacients, doncs la tanca amb la mateixa dinàmica, però amb quatre persones i amb la diferència que aquest diumenge també es rebaixen els pacients a l'UCI i a planta, segons ha detallat l'hospital. 

Així, en total hi ha 627 ingressats, dels quals 462 a planta i 65 a l'UCI, un menys que divendres. Tot i que s'han moderat les entrades a planta, 39 menys que fa dos dies, per altra banda, l'Hotel Verdi n'ha guanyat en 36 i en concentra un centenar. 

Les altes és una altra de les dades positives, ja n'hi ha 330, des de l'inici de la pandèmia i tenint en compte també les domiciliàries. Al llarg del cap de setmana se n'han produït 66, pràcticament replicant les xifres de fa una setmana. Aleshores, va haver-hi 64.   
 
 

En relació a les defuncions, des de divendres se n'han comptabilitzat 17 i això eleva el nombre total a 171. El passat cap de setmana, la xifra va ser de deu.