El govern de Farrés agraeix la tasca de l'exèrcit i dels bombers en la crisi del coronavirus a Sabadell

Els militars han fet tasques de neteja a residències de gent gran i els bombers han col·laborat en la posada en marxa del nou Hospital Temporal Vallès Salut

L'exèrcit espanyol a les instal·lacions esportives de Sabadell.
L'exèrcit espanyol a les instal·lacions esportives de Sabadell. | Albert Hernández
NacióSabadell
03 d'abril del 2020
La setmana que l'exèrcit ha arribat a Sabadell per netejar i desinfectar diverses residències de gent gran de la ciutat, el govern liderat per Marta Farrés, ha volgut agrair la col·laboració de l’exèrcit a la ciutat. Concretament els militars procedents de València, que formen part d'un regiment especialitzat en lluita contra Nuclear, Biològic i Químic (NBQ), han participat en la desinfecció de la Residència Jardins Castellarnau, la Residència Sardà i Salvany (Hermanitas de los Ancianos Desemparados), i la residència Vivaldi.

Igualment l’Ajuntament vol agrair la tasca feta pel Bombers de la Generalitat que han desinfectar la residència d'ATENDIS i transportar amb les seves grues persones amb mobilitat reduïda a l’Hotel Verdi. En aquest sentit, l’Ajuntament també ha col·laborat en aquest tipus de desplaçaments organitzant viatges amb transport adaptat.

Pel que fa al cos de Bombers, també es vol posar en valor l’ajuda que està oferint en les feines per la convertir la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya en el nou Hospital Temporal Vallès Salut, que ha de donar suport a la Corporació Sanitària Parc Taulí en l’actual situació  d’emergència sanitària.