Els aliments del Rebost Solidari de Sabadell se substituiran per targetes moneder

Està previst que es posi en marxa a partir de la setmana vinent

Menjar al Rebots Solidari de Sabadell.
Menjar al Rebots Solidari de Sabadell. | AS
03 d'abril del 2020
L'Ajuntament de Sabadell juntament amb el Rebost Solidari estan treballant perquè els repartiments d'aliments previstos de cara a la setmana que ve siguin substituïts per targetes moneder. L'objectius és que siguin lliurades a les famílies perquè puguin comprar aliments. Aquestes targetes tindran validesa fins a mitjan mes de maig, carregades amb l'import corresponent a aquest període, per seguir garantint l'alimentació de les famílies en situació de vulnerabilitat mentre duri el confinament i el període d'alarma pel coronavirus.

Fins ara els lliuraments d'aliments s'havien fet a la Fira Sabadell, a l'Escola Pau Casals i a l'Escola Amadeu Vives. Amb el nou sistema de les targetes moneder es vol garantir l'alimentació d'aquestes famílies alhora que es redueixen al mínim els desplaçaments, concentració i contactes entre persones.

Així s'ha decidit aquest divendres 3 d'abril en el Comitè d'Emergències Municipal que diàriament repassa l'estat de la ciutat en relació amb el coronavirus i pren les mesures adients.