També se suspèn la festa major del barri de Campoamor

Tampoc se celebraran les del Torrent del Capellà, la Concòrdia i Nostra Llar

03 d'abril del 2020
Actualitzat el 15 d'abril a les 10:20h
La Festa Major del barri de Campoamor de Sabadell se suma a les festes de barri que no se celebraran pel coronavirus. El degoteig de cancel·lacions d'esdeveniments de tot tipus, ja siguin culturals i esportius també arriba als barris. La festa s'havia de celebrar els dies 12, 13 i 14 de juny i finalment no es farà. 

Aquest dijous es coneixia que les festes majors de Torrent del Capellà, la Concòrdia i Nostra Llar, també han cancel·lat els actes a l'espera de saber si els organitzadors d'aquestes cites optaran per traslladar-les una altra data del calendari aquestes festes.

La Festa Major del Torrent del Capellà era l'encarregada d'alçar el teló, prevista de l'1 al 3 de maig. La de la Concòrdia i Nostra Llar, del 22 al 24 del mateix mes.  En relació a la Festa Major de la Creu Alta, fixada entre el 29 i 31, tal com han precisat les mateixes fonts, està pendent de l'evolució de tot plegat per decidir una o altra cosa. 

Aquestes convocatòries cancel·lades s'uneixen a una altra de les destacades en el calendari sabadellenc, la festa de l'Aplec de La Salut, que precisament dijous passat es coneixia la seva anul·lació o Medievàlia que tampoc se celebrarà.