coronavirus

VÍDEOS Residus Vallès elabora vídeos divulgatius per seguir amb l'educació ambiental a casa

El Consorci ha elaborat una sèrie de vídeos amb diverses propostes per a les famílies i els infants

per NacióSabadell, 4 d'abril de 2020 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El servei Residus Vallès ha posat en marxa una sèrie de vídeos, adreçats a les famílies i els infants, amb propostes d'activitats per fer a casa. El material es troba disponible al canal de Youtube de Residus Vallès, i s'anirà ampliant en els pròxims dies.


L'objectiu dels vídeos és continuar la tasca que fa el Consorci de Residus del Vallès Occidental a les escoles de la comarca, però des de casa, per contribuir a la sensibilització dels infants en l'actual context de confinament i amb la previsió de l'inici virtual del tercer trimestre als centres educatius. La publicació dels vídeos, doncs, s'ha comunicat a les escoles de la comarca que participen de manera habitual a les activitats educatives de Residus Vallès.

Ja estan disponibles diversos vídeos: un taller per fer un embolcall reutilitzable, activitats per aprendre a separar els residus o també petits vídeos on els infants han de resoldre un enigma i descobrir consells per no malbaratar el menjar. El president de Residus Vallès, Nil López, ha explicat que “volem fer seguint la tasca educativa i de sensibilització que fem habitualment amb les activitats del Programa d’Educació Ambiental i fer-ho d’una manera amena, contribuint en les propostes que les famílies puguin fer a casa amb els nens i nenes durant aquests dies de confinament. Sabem que els infants fan una gran tasca ambiental a les escoles i creiem que és un contingut educatiu que pot resultar interessant i atractiu”.

 

Participació