Suspeses les festes majors dels barris del Torrent del Capellà, la Concòrdia i Nostra Llar

Els organitzadors decidiran si busquen una altra data

La Festa Major de la Creu Alta de l'any passat
La Festa Major de la Creu Alta de l'any passat | Juanma Peláez
02 d'abril del 2020
Actualitzat el 15 d'abril a les 10:19h
Els estralls del coronavirus segueix fent-se evident amb el degoteig de cancel·lacions d'esdeveniments de tot tipus, ja siguin culturals i esportius. Però també els de caràcter popular i més de proximitat com són les festes majors dels barris i a Sabadell s'han vist obligats a tres llocs: Torrent del Capellà, la Concòrdia i Nostra Llar.

Així ho han confirmat fonts municipals, que davant la situació de la Covid-19 han suspès la seva celebració. Tanmateix, els organitzadors d'aquestes cites poden optar per traslladar a una altra data del calendari aquestes festes.

De fet, són les primeres cites que cada any arriben amb la primavera. La Festa Major del Torrent del Capellà era l'encarregada d'alçar el teló, prevista de l'1 al 3 de maig. La de la Concòrdia i Nostra Llar, del 22 al 24 del mateix mes. 

En relació a la Festa Major de la Creu Alta, fixada entre el 29 i 31, tal com han precisat les mateixes fonts, està pendent de l'evolució de tot plegat per decidir una o altra cosa. 

Aquestes tres convocatòries cancel·lades s'uneixen a una altra de les destacades en el calendari sabadellenc, la festa de l'Aplec de La Salut, que precisament dijous passat es coneixia la seva anul·lació.