Els panells per construir l'hospital de campanya arriben aquest dijous a Sabadell

L'alcaldessa Marta Farrés insisteix en el compliment del calendari marcat

Una tenda militar muntada al tartan de la pista d'atletisme
Una tenda militar muntada al tartan de la pista d'atletisme | Dani Sánchez
NacióSabadell
02 d'abril del 2020
Actualitzat a les 9:50h
Els panells que s'han de muntar a la pista coberta d'atletisme de Sabadell per transformar-lo en un hospital de campanya arriben aquest dijous. Així ho ha explicat l'alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés, després que aquest dimecres ella mateixa exigís concreció a la Generalitat per la retirada de les tendes de l'exèrcit espanyol del tartan. 

"No entrem en si tendes de campanya, sí o tendes de campanya, no. Si panelatge, sí o panelatge, no. No és la nostra funció", ha manifestat Farrés i ha exigit l'hospital de campanya "com estava previst", perquè és una necessitat per a la ciutat i la comarca. 

Ha agraït la presència de l'exèrcit i que "malgrat tot es quedaran per ajudar a muntar" amb el nou procediment "i no com els hi havien dit, amb les tendes de campanya". 

Aquest dimecres es va generar una polèmica, perquè l'alcaldessa va informar que dimarts, mentre es muntaven les tendes, "una responsable de la Generalitat va aturar l'operació per fer un altre tipus de distribució". Una modificació que hores després, la consellera de Salut, Alba Vergés, va puntualitzar que "potser no eren la mesura més adequada" i s'havia "optat" per sistemes de panells que són "més robustos i fàcils de netejar", tal com s'havia fet als pavellons adaptats de Barcelona.