Continua la tònica a l'abril: més altes que baixes al Taulí

Creixen les morts i en les últimes 24 hores se n'han registrat 16 i ja n'hi ha hagut 144

L'Hospital Parc Taulí, des de l'aire
L'Hospital Parc Taulí, des de l'aire | Juanma Peláez
01 d'abril del 2020
Actualitzat a les 14:31h
Aquest dimarts, darrer dia del mes de març, l'Hospital Parc Taulí registrava més altes que ingressos per coronavirus per primera vegada, des de l'inici de la pandèmia. Doncs aquest dimecres, tret de sortida a l'abril, es manté la tònica: 37 davant de 28, respectivament. Millorant així la diferència experimentada un dia enrere, que eren 53 i 52.

En total, tal com han detallat des de l'hospital, s'han donat d'alta 191 persones (incloses les domiciliàries). D'altra banda, ja hi ha 589 persones al centre sanitari amb Covid-19, de les quals 499 es troben a planta, 12 més que dimarts; 55 a l'UCI, sis més que 24 hores enrere, i 35 a l'Hotel Verdi, adequat com un hospital. Això suposa deu persones més. 

Tot i la bona dada, aquest dimecres s'han disparat les morts amb 16 defuncions i que eleva la xifra a 144. Es tracta de l'increment més alt de l'última setmana.  

El Taulí també ha informat que el Gran Hotel Verdi, preparat com a centre sanitari des de fa més d'una setmana, ja té 16 pacients a les seves instal·lacions que no estan afectats per coronavirus.