VÍDEO Bustos i Sabadell irrompen en el Debat de TV3

Raül Romeva va esmentar l'exalcalde vallesà pel "cas Mercuri" i posteriroment Miquel Iceta i Xavier García Albiol van reprendre el fil

Nació Sabadell
21 de setembre del 2015
Actualitzat el 22 de setembre a les 0:23h
Els candidats a les eleccions al Parlament 2015, en el debat de TV3.
Els candidats a les eleccions al Parlament 2015, en el debat de TV3. | TVC

El debat electoral de TV3 d'aquest diumenge no s'ha escapat de comptar amb presència sabadellenca, ni que sigui de manera referenciada. Raül Romeva li ha recordat a Miquel Iceta els casos de corrupció en què el PSC i el PSOE hi estan involucrats, i més tard tant el mateix Iceta com el candidat del PP, Xavier García Albiol, han tornat a parlar-ne, amb bronca inclosa a la moderadora, Mónica Terribas, per part del popular.

"Li sonen els noms de Bustos, Zaragoza, Sala, els EROS d'Andalusia...?", li demana Romeva a Iceta. "L'alcalde de Sabadell, per cert, la ciutat que tenia el rànking número 1 de Transparència Internacional, no ha estat condemnat encara per res i es va iniciar un procediment per corrupció urbanística, i encara no ha sortit res de corrupció urbanística", li ha contestat el líder socialista.

Més tard García Albiol ha recordat que el 2012 Badalona també va ser el municipi situat en el rànking de municipi més transparent d'Espanya, i Terribas li ha respost "igual que el de Sabadell", comentari que ha encès el candidat del PP.