Han perdut els tres partits de la fase prèvia de la competició

Actualitzat a les 18:06h
Imatge de l'inici de la fase a Verona.
Imatge de l'inici de la fase a Verona. | CN Sabadell

Imatge de l'inici de la fase a Verona. Foto: CN Sabadell

Els waterpolistes del Club Natació Sabadell han quedat eliminats de l'Eurolliga després de perdre els tres partits de la fase prèvia que havien de disputar. Els de Chava Gómez van caure contra el Jadran de Montenegro (6 a 7), contra el Verona per 10 a 9, i finalment contra el Digi Oradea per 13 a 6.

Després de sumar dues derrotes en els dos partits disputats, els sabadellencs arribaven a la cita contra l'Oradea trobant-se en una situació molt complexa. Aquest enfrontament es va decidir en els dos primers parcials. L'Oradea va sortir amb molta força, va endur-se el primer quart (3-1) i va arribar al descans amb un contundent 8-3 que va fer pràcticament impossible la remuntada. A la segona part tot i millorar una mica els sabadellencs van ser incapaços d'imposar el seu joc i el resultat final va acabar en un 13 a 6.

D'aquesta forma els locals s'acomiaden d'aquesta competició on havien tornat després d'aconseguir acabar la lliga en la tercera posició.